Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук передав 200 тисяч гривень на лікування бійців, поранених 31 серпня в результаті сутичок під Верховною Радою, а також родині загиблого нацгвардійця Ігоря Дебріна.

Про це написали на сторінці музикантів в Facebook.

"Трагічні події, які відбулися під Радою, як осколки тієї гранати, здається, потрапили в душу кожному з нас. Просто неможливо стояти осторонь! Прийняли рішення про надання допомоги постраждалим. Слава Вакарчук переводить 200 тисяч гривень, частину з яких передадуть родині Ігоря Дебріна, інші підуть на лікування тяжкопораненим ", - зазначили у повідомленні.

Читайте також: Штурм під Радою: мітингувальники кинули бойову гранату у нацгвардійців (відео)

Нагадаємо, 31 серпня парламент прийняв у першому читанні проект змін до Конституції, які передбачають децентралізацію.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після цього мітингувальники під будівлею Ради спробували прорвати оточення правоохоронців і пустили в хід палиці, каміння, димові шашки і бойові гранати.