Солдати на фронті провели експеримент, щоб довести, що під Верховною Радою вибухнула не РГО.

Відео з експериментом у зоні АТО розмістили у себе на сторінці в соцмережі всеукраїнська громадська організація "Сокіл". Солдат ВСУ під час проведення наочного експерименту довів що граната РГО при кидку не димить. Міліція ствержджує, що вибухнула під парламентом саме РГО.

"А на відео і фото під зіткненнями під Верховною Радою видно, що граната диміла", - говорить "Знай" боєць підрозділу "Січ" Олексій.

На відео солдати задля експерименту взяли гранату РГН, яка відрізняється від РГО тим, що у неї радіус поразки менший.

"За всіма тактико-технічними характеристиками вони однакові, - говорить боєць на відео. – Під час польоту гранати ні диму, ні вогню не було".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читайте також: На два місяці заарештований Гуменюк, який кинув гранату під Радою

Нагадаємо, 31 серпня сталися сутички біля будівлі ВР. Тоді депутати голосували за закон про децентралізацію. Активісти спробували пробратися в будівлю. Один з активістів метнув гранату в правоохронців. В результаті цього загинули троє сроковиків Нацгвардії. Міліція підозрює, що гранату кинув боєць "Січ" Ігор Гуменюк.