Тільки за найближчий час, в Україні представниками МВС було закрито кілька нелегальних гральних клубів - у Києві та області, а також у Харкові та Одесі. У всіх випадках, гральні клуби ретельно приховувалися, а про їх існування знали лише постійні і перевірені відвідувачі - передає UaLife.net.

У столиці клуби "накривали" оперативники, а у Харкові цим зайнялися представники місцевих патріотичних організацій. Як повідомляють очевидці, вони вивели з ігрового залу весь персонал, а після проведення з ними профілактичної бесіди, розгромили все майно, що перебувало у підпільному клубі.

Читайте також: Зареєстровано законопроект про появу "Duty Free" в Україні

За словами очевидців, подібні клуби користуються великою популярністю, хоч і у вузького кола відвідувачів, більшість з яких складають великі бізнесмени і чиновники, а також представники правоохоронних органів. Саме тому говорити про повне закриття казино в Україні рано, адже проблема повинна вирішуватися з гори, а саме з повної чистки органів державної та місцевої влади.

Нагадаємо, що за легалізацію грального бізнесу в країні нещодавно виступав і міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус, також вважаючи, що діяльність ігрових клубів зможе посприяти значному поповненню державної скарбниці.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще