Сьогодні діти, які постраждали від війни на Донбасі, прибули до Латвії.

Про це повідомляє видання Європейська правда з посиланням на ініціатора акції "Діти війни" Майриту Солиму.

У рамках цієї програми 14 українських дітей у віці 11-16 років пробудуть в Латвії два тижні.

"Діти вирушать на екскурсії по Юрмалі, в Сігулду, Вентспілс, в Терветский природний парк, та в інші місця; відвідають музей шоколаду фабрики Laima, Ботанічний сад; погостюють у посольстві України в Латвії та в Сеймі; передбачено й ряд інших заходів", - розповіла Солима.

Крім того, діти пройдуть процедури соціальної реабілітації, психологічної допомоги та загального оздоровлення, відпочинуть в Держагентстві соціальної інтеграції Яундубулті.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що товариство "Alianse Latvija bez bāreņiem" до кінця року планує прийняти в Латвії 100 дітей з України, батьки яких постраждали на війні.

Читайте також: За рік на Донбасі загинуло 65 дітей

Прес-служба Ради національної безпеки і оборони повідомляла, що в результаті бойових дій на Донбасі за рік загинули 65 дітей і 165 отримали поранення.