На залізничній станції Шевченкове-Південне на Черкащині двоє підлітків отримали удари струмом, один з них помер на місці.

Про інцидент повідомили в прес-службі "Укрзалізниці".

"Хлопці перебували на залізничних коліях разом з іншими однолітками. Вони залізли у вантажний вагон - зерновоз, наблизилися на небезпечну відстань до контактної мережі і були травмовані електрострумом високої напруги 27,5 кВ. Один з підлітків помер, другого доставили з опіками у Шевченківську центральну районну лікарню ", - розповіли у відомстві.

Читайте також:Киянин прокотився стоячи на потязі метро (відео)

В управлінні охорони праці та промислової безпеки "Укрзалізниці" повідомили, що в 2015 році через нехтування правилами безпеки, на залізниці від електричного струму травми отримали 12 осіб, серед яких дев'ять неповнолітніх.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно киянин зняв відеоролик про свою подорож, стоячи на даху поїзда столичного метро.