Скульптура на Пейзажній алеї столиці знову постраждала.

Про це в групі "Пейзажка" на Facebook написали організатори групи.

"Сезонні загострення у людей зі стійким діагнозом, звичайно обертаються вандалізмом", - прокоментували інцидент адміністратори групи.

І справа навіть не в тому, що на відновлення пам'ятника потрібні кошти, - справа в самих людях, нарікають активісти.

"Журналісти часто запитують нас" Який раз поспіль зламали Маленького Принца? Скільки коштує реставрація? Скільки кіло бронзи піде на ту чи іншу втрачену деталь? Але Екзюпері в нашій улюбленій книзі вже вклав в уста Маленького Принца відповідь: "Дорослі дуже люблять цифри. Коли розповідаєш їм, що у тебе з'явився новий друг, вони ніколи не запитають про найголовніше. Ніколи вони не скажуть: "А який у нього голос? Які ігри він любить грати? Чи колекціонує метеликів?" Вони запитують: "Скільки йому років? Скільки у нього братів? Скільки він важить? Скільки заробляє його батько?" І після гадають, що вже знають людину. Якщо скажеш дорослим: "Я бачив гарний будиночок цегляного кольору, на вікнах герань, а на даху голубів", -вони ніяк не можуть уявити собі цей будинок. Їм треба сказати: "Я бачив будинок за сто тисяч франків", - і тоді вони вигукують: "Яка краса!", - написали представники Пейзажної алеї.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читайте також: У Японії показали гігантських тиранозавра, богомола і качку(фото)

Нагадаємо, останній раз вандали знівечили скульптуру в січні 2014 року. Тоді Маленькому принцу теж зламали руку.