Групу біженців із Сирії затримали, коли вони йшли з сербсько-угорського кордону в бік міста Сегет.

Про це пише Громадське.ТБ.

"Не маю ані найменшого уявлення куди потраплю. Хотів би - до Німеччини", - розповів один із сирійських біженців.

Читайте також: Росія продовжить озброювати Сирію - Лавров

З угорського Сегету вони можуть дістатися до Будапешта, а далі - до Німеччини або Австрії. Біженців направили до офіційного табору на кордоні, де їх мають зареєструвати.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, про біженців масово заговорили у міжнародних ЗМІ, коли у Інтернеті поширили фото тіла трирічного хлопчика-біженця, який потонув при спробі втекти з Сирії.

Те, що у Європі до біженців ставляться із пересторогою - невипадково. Більшість із них вважають мусульманами та терористами.

"Що стосується подальших міфів, то це те, що біженці відберуть роботу, соціальні виплати. Певне раціо в тому можна знайти. Питання у тому, наскільки вони справді здатні щось забрати в корінних європейців", - підсумував журналіст Олексій Кафтан.