Вінничанка Надія Щербань, що нещодавно отримала титул "Найбільший натуральний бюст України" та відповідний диплом від Книги Рекордів України, спеціально для Знай знялась у відвертій фотосесії.

"Я люблю фотографуватися - майже кожного дня додаю до своїх сторінок в мережах нові аматорські фото, - росповідає Надія. - Але перша професійна фотосесія, та ще й в пікантних образах - це щось зовсім інше! Було цікаво, трохи важкувато фізично, бо позувати в студії зовсім не те, що для селфі. Але неймовірно цікаво і приємно. Приємно, тому що образи, які були підібрані, не тільки підкреслювали мої привабливі форми, а й дозволили розкрити мою жіночність - перевтілення були яскраві".

За словами дівчини, після гучного визнання своєї особливості в телеефірі, її сторінку буквально засипають запитами "дружити" та повідомленнями. В день приходить по 100-150 повідомленнь!

Та, як каже Надія, вона до такої уваги відноситься досить спокійно. Але з гумором наголошує, що якщо розмістить фото з останньої фотосесії - мережа просто вибухне!

*Редакція Знай дякує студії ФотоАз за сприяння в підготовці фотосесії

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще