Міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак нагородив за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету, Ірину Іванюш орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Глава оборонного відомства пообіцяв дівчині допомогти у вирішенні питання щодо отримання статусу учасника бойових дій, повідомляє пресс-служба Міноборони.

Полторак готовий запропонувати Ірині посаду, де не буде великого фізичного навантаження, але водночас вона зможете передавати набутий досвід.

Генерал-полковник також подякував матері Ірини Іванюш за виховання справжньої патріотки України.

Читайте також: Волонтери купили для безногої медсестри "Лютика" електромобіль

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ірина Іванюш відома за позивним "Лютик". Вона добровільно пішла в армію санінструктором. Під час виконання завдань в зоні АТО, випадково натрапивши на розтяжку, дівчина втратила обидві ноги і отримала тяжке поранення ока. Наразі вона проходить лікування та реабілітацію у Головному військово-медичному клінічному центрі "Головний військовий клінічний госпіталь".