Військовослужбовці АТО передали допомогу малозабезпеченим та багатодітним родинам у Станиці Луганській та Штормовому.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Офіцери цивільно-військового співробітництва передали їм дитячі речі, засоби індивідуальної гігієни та товари першої необхідності.

Начальник групи Ігор Коропатнік зазначив, що напередодні голови селищних рад передали військовим інформацію про основні потреби місцевих жителів.

"Ми зв'язалися з керівництвом благодійних організацій "Допомога Дніпра" та "Справа Миру". Буквально за кілька днів соціальний вантаж вже прибув до зони бойових дій", - розповів він.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Начальник групи додав, що військових зовсім не цікавило, чи мають ці люди офіційний статус біженця і чи отримують соціальну допомогу.

Читайте також: Волонтери Дніпра повернули до життя зентіний комплекс "Шилка" (відео)

Головне, за його словами, щоб біженці "відчули реальну підтримку з боку держави і українських воїнів".

Крім того, офіцери цивільно-військового співробітництва АТО займаються проблемою відновлення інфраструктури. Зокрема, ремонтом газо- та водопостачання. У Трьохізбенці та Кримському його проведуть за рахунок іноземних коштів.