Сьогодні перед початком уставного чину освячення новозбудованого храму на честь Різдва Пресвятої Богородиці в селі Носачів Смілянського району, в блакитному небі з'явилося знамення Чесного Животворного Хреста.

Про це повідомляє місцеве видання Рrocherk.info.

Неймовірне видовище могла спостерігати велика кількість людей, які були присутні на освяченні. Воно з'явилось в той час, коли Митрополит Черкаський і Канівський Софроній приймав вітання від сільської громади.

Цікаво те, що знамення утворилося не через так званий інверсний слід літаків, що пролітають над цією місцевістю. Раптово поодинокі хмаринки раптом утворили чітку конфігурацію Хреста. Він з'явився не десь збоку, поодаль храму, а безпосередньо над ним.

Читайте також: Диво в АТО: суха гілка пустила пагони від ікони Божої Матері

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Присутні фотографували незвичайне явище на камери й мобільні телефони.

Диво тривало протягом кількох хвилин та поступово почало зникати. Небо стало абсолютно безхмарним і залишилося таким протягом усього часу, поки тривало святкове богослужіння.