Англійський дизайнер Вів'єн Вествуд влаштувала акцію протесту під час показу своєї колекції на тижні моди в Лондоні. Вона виступає проти видобутку сланцевого газу.

Про це пише Fashionmag.

"Наприкінці показу моделі в легінсах, паперових коронах і з яскравим макіяжем вийшли з плакатами, на яких було написано: "Політики - злочинці", "Клімат-революція" і "Гідророзрив - злочин", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Тридцять років батька і сина у спільних фото

Згідно інформації, метод гідравлічного розриву пласта, який застосовують при роботі нафтових і газових свердловин, може призвести до забруднення грунтових вод. Цього побоюються активісти.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, на початку вересня дизайнерка під'їхала на білому танку до заміського будинку британського прем'єр-міністра Девіда Кемерона. У житла політика вона спільно із прихильниками розгорнула плакати з протестними гаслами.

Відмінні риси одягу від Вествуд - асиметрія, а також модифікація частин історичних костюмів. У середині 1970-х років вона розробляла одяг для групи Sex Pistols і створювала для музикантів сценічні костюми.