В інтернеті набирає популярності відео шикарного маєтку намісника Києво-Печерської лаври митрополита Павла та її скарбника єпископа Бородянського Варсонофія.

Як повідомила прес-служба "Автомайдану", його з висоти пташиного польоту зняли активісти.

Вони повідомили, що будівництво будинків було довгий час огороджено високим парканом.

"Саме тому ми і вирішили розставити всі крапки над "і" та зняти з повітря нашим дроном "скромні келії" московських попів, збудовані, як ми розуміємо, в тому числі і на пожертви українських прихожан УПЦ", - йдеться у повідомленні.

Два елітні триповерхові будинки розташовані поруч. Також є ще одна ділянка, яку, на думку активістів, буде займати інший священник.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Біля будинків ще є велика територія з доглянутим садом.

Читайте також: У митрополита Лаври знайшли парк елітних будинків і машин (відео)

Нагадаємо, що у вересні журналісти "Наші гроші" довели, що митрополит Свято-Успенської Києво-Печерської лаври Павло має кілька будинків, квартир, а також цілий автопарк елітних автомобілів.

До того ж, він їздить на "Мерседесі" за чотири мільйони гривень та володіє величезним господарством Свято-Успенської Києво-Печерської лаври з доходами в сім мільйонів на рік.