Донецький суд в Ростовській області РФ, що слухає справу нардепа та льотчиці Надії Савченко, сьогодні допитає свідків з "ЛНР". Про це написав один з адвокатів українки у Twitter.

"Отже, сьогодні останнє на цьому тижні засідання по процесу Надії Савченко. Будуть свідки. З "ЛНР", - повідомив Марк Фейгін. Також він додав, що судове засідання вже розпочався.

Як відомо, під час попередніх засідань суд заслухав свідчення Савченко, а також допитав низку потерпілих і свідків. Окрім того, розглядалася низка клопотань захисту.

Читайте також: Савченко під час суду наділа мішок на голову (фото)

Як повідомлялося, Донецький суд Ростовської області РФ 22 вересня розпочав розгляд справи Савченко по суті.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також нагадаємо, що 15 вересня Донецький міський суд Ростовської області подовжив на шість місяців арешт Н.Савченко. 5 жовтня суд підтвердив законність продовження арешту Н.Савченко.

У Росії Савченко звинувачують у причетності до загибелі російських журналістів на Донбасі влітку минулого року і незаконному перетині кордону. Українка всі звинувачення відкидає.