Після звіту, який представив Радбез Нідерландів по катастрофі Boeing 777, в російській "Вікіпедії" "Бук" заднім числом зняли з озброєння Росії.

Радбез Нідерландів у своєму фінальному доповіді встановив, що рейс МН17 17 липня збили саме ракетою ЗРК "Бук". Було встановлено, що ракету випустили на території, площа якої дорівнює 320 кв. км. Але більш точного місця розташування ЗРК "Бук" на сході України не вказано.

Читайте також: Брехливому телебаченню Росії нагадали про Boeing-777 (відео)

Як видно, остання правка зазначеної статті у вільній енциклопедії повідомляє про те, що даний тип ЗРК нібито ще в 2011 році був знятий з озброєння військово-космічних сил в Росії.

Разом з тим, "Вікіпедія" відзначає, що "поточна версія сторінки поки не перевірялася досвідченими учасниками і може значно відрізнятися від версії, перевіреної 13 жовтня 2015, перевірки вимагає один правка".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще