У Києві провели соціальну акцію з виявлення ставлення місцевих жителів до ВІЛ-інфікованих.

Як повідомляє на своїй сторінці Forbes.Україна в Facebook, проект розробили і впровадили активісти Small Heart with Art.

У столичному парку імені Тараса Шевченка дівчина стояла з написом на картонці "У мене ВІЛ. Обійми і підтримай".

На відео видно, що перший час перехожі по парку намагаються не помічати дівчину і проходять повз, але вже на першій хвилині молоді дівчата і хлопці підходять до дівчини і обіймають її.

Дівчині подарували квіти. Більшість дуже щиро надавали їй знаки уваги.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Військові також обняли дівчину, свої сентименти проявила пенсіонерка і нові патрульні.

Активісти "Пацієнти України" неодноразово проводили мітинги під будівлею Кабінету міністрів. На останній акції вони метафорично принесли 100 літрів чорнила, щоб "допомогти міністру охорони здоров'я Квіташвілі підписати п'ять законів для закупівлі ліків".

Читайте також: У Києві безкоштовно тестувати на ВІЛ

Нагадаємо, що в серпні такий експеримент провели на рівень гомофобії в Києві. Тоді двоє хлопців за руку гуляли по Хрещатику. Спочатку не чіпали, але коли один з них сів на руки іншому, знайшлася ті, які побили чоловіків.