Таролог Ольга Соломка, яка у 2012 році передбачила криваві події на Майдані і крах влади Януковича, розказала, чого чекати киянам після виборів міського голови. Ольга розклала карти Таро на основних учасників виборчих перегонів і прокоментувала, які події передбачають карти у випадку перемоги:

1. Віталій Кличко (Паж жезлів перевернутий)

Його перемога нестиме місту фінансові втрати через неефективну роботу влади. Загалом, Київ втрачатиме через безгосподарність очільника і прагнення до показухи. Для самого кандидата це хибний шлях, ця посада робить його слабким і безвідповідальним. Хоча він і прагне перемагати, але коли знову стане мером, то це для нього особисто стане поганою новиною. Бо він вже втомився від цієї посади.

2. Володимир Бондаренко (Відлюдник)

З таким мером місто буде розвиватися й мінятися. Громадянам сподобаються зважений підхід до облаштування міста і його починання залюбки підтримають. Проте, для самого кандидата перемога може стати початком руйнації всього, що він створював до цього, та й для нього особисто це надто важкий тягар – він фізично не готовий до цього.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Іноземці хочуть змусити Україну проводити реформи - прогноз на тиждень

3. Борислав Береза (Маг перевернутий)

Загалом, прихід цієї людини до влади принесе відтінок любительщини, торжества непрофесійного підходу до керівництва столицею. Від цього мешканці міста відчуватимуть неспокій, напругу, бачитимуть, що керівництво не справляється з проблемами, і не довірятимуть через непродумані дії керівництва. Зрештою, і для міста буде більше втрат, через скандали і розв'язання чергових конфліктів. А от для кандидата його посада – це сплеск натхнення, він буде насолоджуватися процесом, придумувати щось нове і загалом, як то кажуть, творити і витворяти.

4. Сергій Думчев (Паж пентактів)

Його прихід у владу ознаменується початком серйозних змін. Городяни вважатимуть його гарним господарем. Почнеться зростання бізнесу, оскільки прийдуть нові люди з новими ідеями. Для самого кандидата нова посада – це давно омріяна можливість розширити свої можливості, посісти місце, де б він виявив все, на що здатен.

5. Геннадій Корбан (5 жезлів)

З приходом цього кандидата розпочнуться страшні протистояння, боротьба за владу. Городяни відчують власну безпорадність і слабкість – клани і угруповання будуть між собою ділити сфери впливу, а місто не розвиватиметься, а руйнуватиметься. Для кандидата перемога теж нічого позитивного не нестиме – ця підкилимна боротьба з шантажем, лестощами і підлістю його виснажуватиме.

Читайте також: Таролог пояснила, чому гинуть родичі "екс-регіоналів"

6. Олександр Омельченко (Шість жезлів перевернута)

Прихід Омельченка для міста – повернення до гіршого, яким би хорошим градоначальником він колись не був. Його перемога стане поразкою для Києва. Для кандидата – гарний привід нарешті утамувати свою спрагу до влади, насолодитися реваншем. Насправді, нічого позитивного це не несе – розвитку не буде, у владі лише хитрощі, підступність і намагання пристосуватися до обставин. І це нестиме місту руйнацію.

7. Олександр Пузанов (Луна)

Городяни можуть зіткнутися із складнощами в роботі міських служб – почнуться якісь непорозуміння, хаос. Загалом, для міста такий очільник нестиме відчуття втрати орієнтирів. Йому буде тяжко приймати рішення, за його керівництва бал правитимуть чутки і скандали, ілюзії і фантазії. Як не дивно це звучить, але для кандидата перемога у виборах – це поразка. Вочевидь, не для того він почав цей шлях, і перемога для нього не самоціль.

8. Дарт Вейдер (Король чаш перевернута)

Перемога цього персонажа викличе чималу істерику, а загалом для Києва – це рівноцінно смерті. Насправді, в смерті нічого страшного немає – це лише перехід від одного стану в інший, проте, в цьому випадку місто жде крах всього хорошого, що було зроблено. Для кандидата ж цей дарунок долі стане справжньою несподіванкою і він не знатиме, що з усім цим робити. Як не дивно це звучить, але фантазії його і команди не вистачить для того, аби керувати містом.