У Полтаві двоє третьокласників тероризують всю школу. Через хуліганів звільняються вчителі й батьки забирають зі школи своїх дітей.

Шокуючи подробиці поведінки школярів розповіла директор школи №7 у Полтаві Наталія Дмитренко місцевому блогеру Олександру Демідовічу.

Директор розповіла, що в третьому класі вчаться двоє хлопчиків, які постійно прагнуть образити або побити ногами своїх однолітків. Також хлопчики піднімають руку й на вчителів. Вся школа буквально страждає від їх поведінки, оскільки з цього класу йдуть всі класні керівники, а батьки забирають своїх дітей.

Читайте також: У Затоці "замінували" школу

"Ці хлопчики з благополучних сімей, при великих грошах. Але вони не бачать проблеми. Поведінка хлопчиків для їх батьків – нормальна. На контакт зі школою вони не йдуть, - розповів анонімно "Знай" один із завучів школи. – Єдиний вихід – перевести проблемних дітей на індивідуальний графік навчання. Для цього батьки мають дати добро на те, щоб вони пройшли психологічні тести. Але батьки проти".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще