Київський патруль врятував тримісячного малюка, про якого забули п'яні батьки.

Про це повідомив в соцмережі Facebook Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба.

"Тримісячний Даня зараз у лікарні. Його оглянули лікарі і йому вже нічого не загрожує. А хто знає, що могло б бути з дитиною зараз, якби не пильність і людяність поліцейських. Поліцейський Дмитро Крештофов подзвонив мені в суботу о 21:00. Він повідомив, що під час патрулювання виявив на вулиці напівзамерзлого тримісячного хлопчика і п'яних батьків. Малюк був настільки знесилений, що навіть не плакав - видавав лише ледь чутні звуки ", - написав він.

Після розмови з Кулебою патрульний доставив хлопчика в ОХМАТДИТ.

Читайте також: Немовля з Бразилії до смерті загризло отруйну змію

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Батьків дитини відвезли до райвідділу міліції (як стало відомо, Драгер показав 2,35 проміле алкоголю в крові)", - зазначив Уповноважений президента України з прав дитини.

Виявилося, що коли Дані був лише місяць від народження, хлопчикові зробили операцію на серці. І перед тим нещасливим вечором батьки возили дитину на обстеження. Після огляду медиками, батьки з Данею поїхали.

"Мабуть, на радощах загуляли так, що самі майже втратили дитину. Зараз хлопчик лежить у лікарні, батьки за весь цей час до дитини так і не прийшли. Служба у справах дітей з'ясовує всі деталі, і найближчим часом приймуть рішення про подальшу долю Дані. У дитини складна патологія серця, необхідна ще одна операція ", - написав Кулеба.