Слідче управління прокуратури міста Києва спільно з оперативними співробітниками СБУ затримало робітницю Київського слідчого ізолятору та трьох цивільних осіб під час повторного збуту метамфетаміну. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Києва.

Під час розслідування встановлено, що співробітниця СІЗО за грошову винагороду надавала послуги інтимного характеру в елітному масажному салоні. При цьому вона збувала наркотичні речовини своїм клієнтам.

Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, за результатами яких усіх причетним особам буде повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: 20-річний драгдиллер продав тонну наркотиків онлайн

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, у Шевченківському районі Києва, на вул. Дмитрівській правоохоронці припинили діяльність борделю. Працівники розважального закладу разом із його директором підбирали дівчат віком від 18-ти років, які за грошову винагороду надавали сексуальні послуги клієнтам клубу.

Більше того - "пікантний сервіс" за попередньою домовленістю здійснювався й за межами закладу. За годину своєї роботи повії отримували до 8 тис. гривень, більшу частину з яких вони віддавали своїм посередникам.