Оголошення про продаж тепловізора знайшов волонтер зі Збаража Тернопільскої області. Демобілізований боєць пояснив, що подарували річ йому, тому продає. За виручені гроші хоче купити телевізор.

"Вчора випадково натрапив на форумі на оголошення "Продам або подарую новий тепловізор для АТО", - написав на своїй сторінці у Facebook Володимир Голоднюк, батько загиблого Героя Небесної Сотні Устима Голоднюка. Чоловік, як волонтер, допомагає українським бійцям на Тернопільщині.

Каже, що набрав номер, вказаний в оголошенні. Продавцем виявився Сашко з Луганщини. "Знайомлюся, розпитую і починаю "прозрівати". Чоловік щойно повернувся з АТО та хоче продати тепловізор, куплений йому волонтерами. Я в повному ступорі запитую - як так продати, за нього вже волонтери раз заплатили. Чую аргументи: Його купляли мені, а я вже на дембелі. Хочу купити собі телевізор, а на решту грошей - своїм "хлопцям" форму", - переповідає телефонну розмову Володимир.

Після почутого, волонтер попросив координати "хлопців", яким потрібна форма. Натомість хотів забрати тепловізор, який дуже необхідний на передовій.

"Чую, повне непорозуміння і намагання зі мною торгуватися - називає суму в 65 тис. гривень. Це пів ціни такого тепловізора! Я не втерпів і висказав йому все, що про нього думав. З форуму його повідомлення щезло, а телефон більше не відповідав", - додає волонтер.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сьогодні Володимир наніс гравірування "НЕ ПРОДАЄТЬСЯ" та "ВОЛОНТЕРСЬКА ДОПОМОГА" на три тепловізори, які є у штабі волонтерів. Пояснив, що два будуть безпосередньо доставлені в АТО, А один - вручать бійцю, який вже четверту ротацію бореться з ворогом на передовій.

Голоднюк закликає всіх волонтерів вчинити так само, як і він.

"Треба бути принциповими в таких випадках і "палити землю" під такими баригами", - звернувся він до всіх, хто допомагає армії.