Жителі села Тернівка Вільнянського району Запорізької області розповіли подробиці авіакатастрофи військового штурмовика СУ-25. Вони переконують, що побачили як літак загорівся у повітрі, пише "Знай".

Нагадаємо, сьогодні близько 10-ої ранку там розбився військовий літак. Загинув 23-річний пілот - старший лейтенант Єгор Большаков. Виходячи з інформації, яка доступна на його сторінці в соцмережі, він був родом з Сімферополя.

Читайте також: Під Запоріжжям розбився військовий літак ВСУ (оновлено)

"Літка впав прямо на трасу "Харків-Симферопіль". Зараз дорогу перекрили, а рух організували по іншій магітстралі, - розповіли жителі Тернівки. – Територію навколо аварії оточили. На місце з'їхалося все керівництво Дніпропетровської та Запорізької області. Адже місце знаходиться на межі двох областей".

Також, місцеві додають, що бачили падіння літака.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Їх цього ранку летіло двоє. Ми бачили, що перед тим, як впасти, він почав горіти. А потім вибухнув і впав. Другий літак полетів далі", - уточнили "Знай" у селі.