Патрульним поліцейським передали 200 автомобільних аптечок. Всі вони укомплектовані необхідними засобами для надання екстреної медичної допомоги постраждалим.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Аптечки правоохоронцям надала Асоціація "Виробники ліків України". Церемонія передачі автомобільних аптечок пройшла в Управлінні патрульної поліції Києва.

Набори ліків та медичних засобів призначені для комплектування автомобілів патрульних поліцейських. Кожен з екіпажів отримає одну аптечку.

В наборах помістили всі необхідні медичні препарати. Також аптечки містять бинти, медичні рукавички, маркер, ножиці. Одне з нововведень медичного набору - термоковдра.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читайте також: Майбутні копи Дніпропетровська тренуються на межі можливостей (фото)

Аптечки аналогічного зразка організація передає бійцям, що воюють у зоні проведення АТО. Частина медичних наборів передадуть іншим регіонам. Ними укомплектують інші підрозділи поліції.

Президент Асоціації "Виробники ліків України" Петро Багрій сказав, що організація знову готова надати допомогу правоохоронцям у цьому питанні. Він додав, що асоціація при необхідності надасть чергову партію аптечок для комплектації патрульних автомобілів поліції.