На Закарпатті нетверезий 68-річний чоловік під час сварки тричі вистрілив у свою дружину з мисливської рушниці. Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції України в Закарпатській області.

У Міжгірську поліцію надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що до них доставлено з вогнепальними пораненнями літню жінку з с.Синевир. У жінки діагностовано наскрізні поранення стегна та передпліччя.

Як пізніше з'ясували правоохоронці, ввечері вдома між жінкою і її нетверезим чоловіком виникла сварка. Чоловік схопив мисливську рушницю 16-го калібру (зброя незареєстрована) і тричі вистрелив у постраждалу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. З місця події вилучено одноцівкову мисливську рушницю, три стріляні гільзи та дві повні. Зброю направлено на експертизу. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу. Слідство триває.

Читайте також: Знайдений мертвим чоловік, який застрелив двох медиків у Сімферополі

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомлялося раніше, у селі Зайцеве на Донеччині в приватному будинку знайшли трупи двох жінок і чоловіка з ознаками насильницької смерті.