Українці дякують активісту Олександру Кравчуку за те, що він сьогодні відлупцював нардепа від "Оппоблоку" Михайла Добкіна. На сторінці чоловіка у соцмережах сотні повідомлень із підтримкою.

"Дуже вам дякую та пишаюсь! Ви справжній герой!", - сотні людей залишають повідомлення на сторінці чоловіка.

"Це вчинок справжнього українця, патріота і справжнього чоловіка!", - пишуть.

Читайте також: Під час суду над Лукаш побили Добкіна (відео)

Про Олександра відомо, що він постійно брав участь в акціях проти режиму Януковича. У травні 2013-го його затримували та побили "беркутів ці" за участь в акції "Повстань, Україна!".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, сьогодні під час засідання по "екс-регіоналці" Олені Лукаш у Печерському суді активіст не втримався та дав пару разів кулаком Добкіну в обличчя.

В столичній поліції "Знай" розповіли, що до них нардеп не скаржився.

"В черговій частині кажуть, що повідомлень від Добкіна на "102" не надходило. Жодних заяв з цього приводу ми не отримували", - уточнили в прес-службі столичної поліції.