Міхеїл Саакашвілі, знову відреагував на звинувачення народного депутата України Дмитра Голубова. Повідомляє Одеский інформаційний портал Траса E-95.

Вчора, 18 листопада, нардеп від БПП Голубов звинуватив М.Саакашвілі і главу одеської поліції Г. Лордкіпанідзе у використанні коштів з БФ "На благо Одеси" для покриття витрат на перельоти.

Читайте також: БФ "На благо Одеси" оплачує рахунки соратників Саакашвілі

"Від якої партії цей Голубов? - запитав у журналістів М.Саакашвілі. - Від БПП? Це означає, що від якої б партії вони не були, які б прапори не тримали - вони всі - члени одного междусобойчика, які грабують, привласнюючи собі блага , які повинні належати громадянам нашої країни і Одещини. Тому їх дуже дратує, що ми почали відштовхувати їх від корупційної годівниці. Цих кримінальних шавок дратує, що в Одесі нарешті з'явився чесний поліцейський,"- заявив глава адміністрації.

"Перший раз в Одесі міліція не бере хабарів, а прокуратура не тільки не бере хабарів, але і бореться з ними. Хабарників це дратує. Нехай вони гавкають. Все одно ми наведемо порядок у цьому місті," - додав він.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще