Шахраї в Черкаській області видурили у пенсіонера 360 тисяч гривень. Стільки коштували препарати, які за легендою допоможуть омолодити організм. Поліцейські затримали кур'єрів та встановлюють організаторів "бізнесу".

Про це повідомляє прес-служба управління Міністерства внутрішніх справ.

Поліцейські протягом останнього часу почали отримувати скарги від пенсіонерів на діяльність сумнівних осіб. Вони обіцяли їм омолодити організм та покращити здоров'я. Шахраї виманювали у них великі суми грошей за препарати, які не приносять жодної користі. Зловмисники встигали зникнути, коли люди розуміли, що їх ошукали.

Правоохоронці отримали від 86-річного жителя Черкаського району ще одне аналогічне повідомлення про шахраїв, які працюють за схожою схемою. Чоловік перестрахувався від обману, замовив партію препарату та повідомив поліцію.

Читайте також: Фейкових співробітників СБУ затримали у Полтаві за вимагання грошей (відео)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Правоохоронці затримали шахраїв під час передачі таблеток. Зловмисниками виявились 33-річний житель міста Черкаси та 24-річний жителя Київської області.

Вони розповіли поліцейським, що виконують лише функції кур'єрів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "шахрайство".

Слідство перевіряє слова зловмисників на достовірність та встановлює організаторів "бізнесу".