В цьому місяці українські політики показали неймовірний рівень бойової майстерності. Нардепи билися ковбасою, пляшкою "Моршинської", ногами, кулаками та повзали рачки. Експерти кажуть, що у порівнянні із минулими бійками, сьогодні "підковані" спортсмени застосовують все більш вишукані техніки бойових мистецтв.

Сезон боїв "без правил" відкрив нардеп Андрій Тетерук. 5 листопада він продемонстрував навички секретної техніки тамешіварі, якою володіють тільки "обрані". Це показове розбивання твердих предметів незахищеними частинами тіла. Практикується в — карате і тхеквондо.

Напевно нардеп, з малих літ засвоїв головні мантри "Енциклопедії самозахисту": "Захистити себе від нападника можна будь-яким підручним засобом - пляшкою, ключами чи кружкою. Але при самозахисті варто бути обережними".

Наступного дня, 6 листопада, нардеп Сергій Хлань в присутності губернатора Херсонщини Андрія Путилова вдарив депутата від "Опозиційного блоку" Павла Філіпчука палкою ковбаси. Як з'ясувалось, він використав таємний прийом "шаолінських монахів", що має назву "жердина темної руки".

"Ця техніка здається податливою. Але раптово для суперника вона перетворюється в жорсткий напад. Вдавана піддатливість заплутує ворога. І як тільки це стається – слідує неочікувана атака і серія ударів", - пояснюють на сайті Федерації Шаолінських бойових мистецтв. Тому здається, що опоблоківцю Філіпчуку дуже пощастило – майстер ковбаси і темної руки Сергій Хлань встиг застосувати тільки першу частину прийому – нажахати і ввести в оману.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

7 листопада "свободівець" Ігор Мирошниченко вступив в нерівний двобій із суперником – цивільним чоловіком екс-дружини. За словами постраждалого, "чоловік скочив з ліжка і почав його бити - схопив за волосся, повалив на підлогу, почав завдавати удари по голові. Це тривало 15 хвилин".

Але Іван Абрамов з ДУК ПС каже, що все відбувалося по іншому.

"Я його копнув, а воно впало в коридорі і голосить: "Поможіть, вбивають!", - уточнив суперник.

Фахівці пояснили, що в коридорній баталії "бійці" застосовували техніку ММА "боїв без правил".

"Ця техніка, розрахована на заподіяння противнику незворотних ушкоджень, що позбавляють його можливості продовжувати бій", - говориться на сайті секції тайквондо. От тільки питання – хто більший майстер ММА? Здається, таки Мирошніченко. Бо якщо його череп витримав 15-ти хвилинну атаку, то він добре його прокачав!

18 листопада боксер-любитель Олександр Кравчук декілька разів вдарив в обличчя нардепа від "Оппоблоку" Михайла Добкіна, використавши небувалу стратегію, яка просто вмить позбавила "Допу" можливості опиратися.

Як пише автор книги "Бойові мистецтва, рукопашний бій": "Стратегія серйозного бою не має завдання зробити просто "боляче" противнику. Вона вимагає привести його в стан неможливості опиратися". Здається, Михайло Добкін навіть не збагнув, що його побили – мозок нардепа не запрограмований на аналіз таких блискавичних технік двобою. Тому чекає ранку – дзеркало допоможе йому зробити аналітичні висновки.

А сьогодні, 19 листопада, нардеп Володимир Парасюк ногою вдарив в голову генерала СБУ Василя Пісного. При цьому він використав удар із стилю кунг-фу - "Підступний хвіст зухвалого Дракону".

"Для виконання цієї техніки, учневі необхідно злитися з духом дракона. В стилі багато стрибків і відскоків, які допомагають розірвати дистанцію з супротивником. Це допомагає одночасно і захищатися і напади", - пишуть на сайтах бойових мистецтв.

Шалена атака Парасюка, показала, що нардеп не даремно в дитинстві дивився такі фільми, як "Вихід дракона", "Дракон в тіні копиці", "Дракон наступає на граблі".