Вчора в Києві відбувся матч групового турніру Ліги Чемпіонів між "Динамо" (Київ) і "Маккабі" (Тель-Авів), пише Главком.

Як відомо, гру було вирішено провести, за формулюванням УЄФА, за закритими дверима. Однак близько сотні шанувальників тель-авівського клубу, що заздалегідь купили квитки, все ж змогли потрапити на трибуни. Їм вдалося вписатись в наданий команді гостей ліміт місць для офіційних осіб.

Читайте также: "Динамівці" прорвались у плей-офф Ліги чемпіонів (фото)

Крім сотні ізраїльських уболівальників у VIP-зоні були помічені колишні президенти України Леонід Кравчук і Леонід Кучма. Також прийшли подивитися на закритий матч нардеп і найближчий соратник Президента Ігор Кононенко, почесний президент Федерації футболу України Григорій Суркіс і екс-форвард київського "Динамо" Андрій Шевченко.

Нагадаємо, вчора українська команда здобула перемогу з рахунком 1: 0, тим самим вперше за 16 вийшовши в плей-офф Ліги Чемпіонів.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще