У Києві правоохоронці затримали чоловіка на станції метро "Деміївська". Він перевозив декілька десятків патронів до автоматичної зброї.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в місті Києві.

Поліцейські помітили у вестибюлі метрополітену чоловіка. Згодом вони з'ясували, що 33-річного чоловік є мешканцем Одеси, а в рюкзаку у нього патрони до автомату.

Чоловік розповів правоохоронцям, що забув здати набої у військову частину після того, як отримав дозвіл на відпустку.

Затриманий, за попередньою інформацією, проходить військову службу неподалік від Маріуполя. В даний час він перебуває у відпустці. Чоловік вирішив приїхати до Києва, щоб зустрітися із товаришем.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За даним правопорушенням відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

Читайте також: Селянин ховав вдома 17 гранат (фото)

Нагадаємо, 14 грудня у Деснянському районі Києва правоохоронці затримали чоловіка з бойовою гранато. Він привернув їх увагу, бо поводився підозріло.

Під час огляду у 29-річного киянина виявили гранату Ф-1 із запалом. Він сказав, що знайшов її на вулиці.