У Деснянському районі столиці мешканці будинку, поряд з яким по-хамськи припаркувався автомобіліст, оточили його машину сміттєвими баками.

Про це повідомляють fakty.ictv.ua.

Випадок стався в одному з дворів по вулиці Данькевича. За словами оцевідцев, горе-водій залишив машину в недозволеному місці, і тим самим заблокував проїзд автомобілю комунальних служб.

"Ми всі розуміємо, що паркувальних місць дуже мало. Але кидати машину так, щоб люди не могли винести сміття, а сміттєвозу потім не можна було його вивезти - це неправильно!

Я розраховую, що інші водії сприймуть це як наочний урок від мешканців, робітників, які вивозять сміття, ну і місцевих пташок! "- прокоментував інцидент один з місцевих жителів, який опублікував у соцмережі знімок з героєм парковки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Читайте також: Президента Польщі оштрафували за неправильну парковку

Нагадаємо, нещодавно в центрі Києва зловмисники пошкодили близько 150-ти напівсфер, які перешкоджають неправильній парковці автомобілів на вулиці Хрещатик.