В мережі з'явився відеоролик з новорічного містечка, яке розташоване на Софійській площі у Києві. Головну 25-метрову ялинку України показали у всій красі з висоти пташиного польоту. Відео зняли з допомогою безпілотника.

Ялинка прикрашена яблуками, цукерками та традиційним різдвяним печивом - фігурками імбирних чоловічків.

Наразі в центрі столиці тривають останні підготовчі приготування до церемонії урочистого запалення новорічної ялинки. Воно має розпочатися о 19 годині. Запалити вогні на святковому дереві доручили першій леді країни Марині Порошенко та меру столиці Віталію Кличку.

Одразу після урочистої церемонії на площі святковий концерт.

Читайте також: ТОП-15 кращих знімків з висоти пташиного польоту 2015 року (фото)

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, головну ялинку везли до Києва з села Вишнівці Івано-франківської області. На транспортування витратили три доби. Висота новорічного дерева складає 24,7 метрів, а його вік - близько 80 років.

Ялинки прикрасила близько тисячею іграшок. Прикраси для неї в цьому році обирали всі охочі відкритим голосуванням на сайті новорічного містечка. Загалом на іграшки витратили 29 тисяч гривень.