25 грудня в Національному музеї історії України Другій світовій війні відкрилася виставка "Батальйони нескорених". Зокрема відбулась зустріч з бійцями, які захищають незалежність України на Сході – воинами Міжнародного миротворчого батальйону ім. Джохара Дудаєва та чеченського батальйону ім. Шейха Мансура.

Про це пише Київ1.

"На виставці представлені матеріали, передані бійцями до Музею. Серед реліквій – особисті речі першого командира Міжнародного миротворчого батальйону бригадного генерала Ічкерії Іси Мунаєва, який загинув 2 лютого 2015 р. у бою поблизу Дебальцевого", - повідомляє джерело.

На відкритті відвідувачі спілкувалися з героями та дізнавалися про їхні долі. Ведучим заходу був заслужений артист АР Крим Ахтем Сеітаблаєв. Серед запрошених - учасники боїв на Сході України та їх родини.

Читайте також: Стяги з фронту і Майдану подорожують Україною (фото)

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зустріч завершила яскрава пронизлива лазерна інсталяція "Війна і мир", підготовлена чеченськими аніматорами.