Сьогодні, 9 січня, в Києві біля метро "Лівобережна" джип Mersedes влетів в стіну будівлі, пробивши її. Повідомляють, що це була піцерія. Подія сталася близько 14 годин, про це повідомляє ТСН.

На місці працюють 9 машин швидкої допомоги. Є багато постраждалих. Очевидці кажуть, що одна людина загинула.

Кореспондент ТСН повідомляє, що біля закладу літні жінки торговали дрібним товаром - вони сильно постраждали від наїзду. Подробиці ДТП з'ясовуються.

Дві серйозні аварії сьогодні, 9 січня, відбулися і в Харкові. Так, на окружній дорозі під Харковом, зіткнулися два автомобілі ВАЗ, постраждали шестеро людей, у тому числі двоє дітей. Як повідомляє прес-служба патрульної поліції, водій одного з ВАЗа не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з ВАЗ "десяткою".

Читайте також: ДТП на Київщині: фура злетіла в кювет

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"В результаті аварії постраждали 6 осіб: водій і пасажир ВАЗ-21099, а також родина (батьки і двоє дітей, одному з яких менше року, іншому - 10 років), що їхала в ВАЗ-2110. Всі вони госпіталізовані", - йдеться в повідомленні. Раніше повідомлялося, що в Харкові в ДТП загинула 17-річна дівчина. Авто ВАЗ-2109 врізався в снігоприбиральну машину на проспекті Гагаріна.