Квадратні метри нерухомості в столиці знову падають у ціні. Цього святкового тижня найбільше подешевшало житло в Оболонському та Святошинському районах. Про це повідомляє телеканал "24".

Найдорожчі квартири, як і раніше в Печерському районі. Однокімнатка там обійдеться у понад 2 тисячі доларів за квадрат. Аналогічне помешкання у Шевченківському районі можна придбати за майже 1,6 тисяч "зелених". Найдоступніші варіанти у Деснянському районі – трохи більше 1 тисячі доларів за квадрат.

У рейтингу оренди житла також лідирує Печерський район. Однокімнатну квартиру там пропонують в середньому за понад 5,5 тисяч гривень на місяць. В Шевченківському районі доведеться викласти трохи більше 5 тисяч. Найдешевше житло можна орендувати у Деснянському районі – 3,6 тисяч гривень на місяць.

Трохи впали ціні і на київські офіси. Мінімальну вартість пропонують у Деснянському та Дніпровському районах – від 1 до 15 доларів за метр квадратний на місяць. Найдорожчі варіанти – в Печерському та Шевченківському районах – від понад 2 доларів до 54 за квадрат.

Читайте також: Столичні аферисти торгують житлом покійників

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як писали ЗМІ в 2015 році покупців квартир у Києві стає все менше. Українцям не вистачає грошей на дорогу столичну нерухомість, а взяти кредит зараз практично неможливо. Поодинокі клієнти проявляють обережність і все частіше віддають перевагу старому житловому фонду. Українці побоюються, що квартиру в новобудові просто не добудують.