Кияни знову скаржаться на фальшиві рахунки за комунальні послуги. Вони вважають, що за цією шахрайською схемою працює банда злочинців.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав користувач Artemy Volosatov.

"Я так розумію, хтось розважається розсилкою фальшивих рахунків: банк один, о/р збігається, але р/р відрізняється декількома цифрами. Оплатити такий рахунок через неуважність - і грошики тю-тю", - коментують в соцмережах.

Андрій пояснив, що під верхнім рахунком - правильний рахунок на оплату комуналки. "А зверху явна лажа. По-перше, боргів немає, по-друге, цифри "ліві": ЖЕК неправильно вказаний і номер рахунку інший, а адреса, рахунок та інше збігається. Мені здається, тут ціла мафія: хтось же ці рахунки за комуналку друкує, а потім розносить одночасно з правильними", - зазначив мешканець столиці.

У "Головному інформаційно-обчислювальному центрі" повідомили, як виглядає справжня квитанція: "Верхня частина рахунку (послуги за утримання будинків, холодне водопостачання та водовідведення, водовідведення гарячої води): одержувач КП ГІОЦ; р/р 2603400038106 в ПАТ "КБ "Хрещатик"; код банку 300670; ЄДРПОУ 04013755".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Крадій поцупив зі школи дзвінок і класні журнали

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Оболонському районі за схожою схемою у жителів багатоповерхівок вимагають оплати квитанцій за ремонт під'їзду, якого не було.