У будівлі річкового вокзалу розмістили кілька десятків ресторанів і кафе, а також нічні клуби і beach club з відкритим басейном. У галереї буде 6 поверхів загальною площею 11700 кв.м. Запуск першої черги заплановано на День Києва 29 травня, а весь об'єкт буде готовий до 24 серпня. Над проектом працює компанія "Riverside Development".

Під час вибору орендарів перевагу віддали оригінальним ресторанним форматам, які до цього не були представлені в Києві. Серед ресторанів швидкого харчування також робиться ставка на інновації. Назви брендів, готових взяти участь у проекті, поки не оголошуються.

Фасад історичної будівлі збереже свій первозданний вигляд. Більш того, при реставрації будуть слідувати світовим стандартам, які ЮНЕСКО застосовує до відновлення архітектурних пам'яток.

Крім того, в теплу пору року звідси також будуть відправлятися прогулянкові катери. Потрапити в ресторанну галерею можна буде як з Поштової площі, так і з води - катера або яхти.

Читайте також: Кіт, який робить селфі краще тебе (фото)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ми прагнемо переймати досвід великих туристичних міст, де ресторанні кластери виникають саме біля води - як, наприклад, в Барселоні, Тель-Авіві, Стамбулі. Наша амбітна мета - створити нову для Києва та України концепцію відпочинку. Зібравши в одному місці десятки ресторанів різних форматів і кулінарних напрямків, ми надаємо максимальну свободу вибору для гостей і змушуємо рестораторів конкурувати, підвищуючи якість, розробляючи нові концепти. Я впевнений, що РічПорт стане знаковим місцем з перших же днів роботи, а також підніме столичну гастро-культуру на новий рівень", - зазначив креативний директор РічПорта Антон Фрідлянд.