Сьогодні житель столиці затримав чоловіка, який намагався пограбувати його автомобіль. Про це повідомляє Depo.Київ.

За словами потерпілого, коли він робив покупки в супермаркеті, у нього на брилку спрацювала сигналізація. Коли чоловік вибіг на вулицю, то помітив у своєму автомобілі невідомого.

Побачивши власника, який біжить до авто, злодій вихопив сумку із багажника та почав втікати. Перехожі, які стали свідками інциденту допомогли наздогнати та затримати крадія.

Проникнув зловмисник в авто шляхом скасування замків. Патрульні направили пристрій на експертизу. Під час огляду поліцейські знайшли у чоловіка ключі від камери схову одного із супермаркетів Оболонського району. Крадій признався, що там він зберігав речі накрадені ще із 3 автомобілів.

Відкрито кримінальну справу за статтею про грабіж Кримінального кодексу України. З'ясувалось, що злочинець у минулому більше 10 років провів за гратами. 41 річному жителю Київщини загрожує до 6 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Читайте також: Найпопулярніші схеми крадіжок речей з автомобіля

Нагадуємо, поліція Києва попередила автомобілістів про небезпеки на АЗС. Як на початку дев'яностих зловмисники підкрадаються до машин, поки їх власники йдуть розраховуватися за паливо.