Під час весняних канікул маленькі кияни і гості міста зможуть урізноманітнити свій відпочинок, скориставшись казковим трамваєм. Запуск якого відбудеться вже сьогодні, 17 березня. Про це пишуть Весті.

Відтак, маленькі пасажири зможуть послухати казки та чудові розповіді, прямо під час руху трамвая. Відомо, що трамвайчик курсуватиме на Подолі, неподалік ст. метрополітену "Контрактова площа".

Читати також: У Києві з'явиться мандрівна крамничка (фото, відео)

21 березня всі бажаючі зможуть послухати казкові історії "За добро і проти зла в казці сила немала", також відбудеться марафон із читання віршів вголос: "Вже до нас прийшла весна, гарна, ніжна, запашна". Також маленьким пасажирам запропонують міні-виставу та креатив книжного читання. Плануються також і арт - майстерні, де дітлахи зможуть власними руками зробити коштовні сувеніри.

Відвідання казкового трамвайчика відбуватиметься із 11.00 до 13.00 і буде повністю безкоштовним. В такий час трамвай стоятиме на пл. біля метро "Контрактова площа".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще