На Михайлівській площі у Києві 30 квітня відбудеться молебень за мир в Україні.

Організатори події на сторінці в Facebook повідомили, що вперше в країні відбудуться збори найсильніших магів, екстрасенсів і цілителів, а також представників різних культурних езотерик.

Основна мета ритуального обряду - захистити Україну від ворогів і сприяти миру між державою та сусідами. Організатори закликають усіх охочих принести свої обереги, які можна буде "зарядити на удачу", під час молебню. Потім такі обереги відвезуть в зону АТО.

Читайте також: У ніч на повний місяць київські відьми готуються до шабашу

Нагадаємо, що в ніч з 30 квітня на 1 травня відбудеться одне з найбільш містичних подій - Вальпургієва ніч. Російські ЗМІ вже встигли повідомити, що молебень за Україну 30 квітня буде "зборами відьом в Києві".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

1 березня 2015 на Софіївській площі в Києві відбувся міжконфесійної молебень "За Україну, за Мир, за Надію". Спільний молебень відбудеться в рамках акції на підтримку полоненої Надії Савченко, яка утримується в московській СІЗО.