Київські комунальники вирішили в оригінальний спосіб "оселити" посіпак із популярного мультфільму в Куренівському парку. Вони розмалювали сфери, якими обмежується проїзд для автівок, в героїв кумедного мультфільму. Про це пишуть vesti-ukr.com.

Відтак всі сфери перетворили та посіпак, а киянам комунальники пропонують вгадати, скільки посіпак загалом знайшли собі в парку нове помешкання.

"Шукай посіпак в Куренівському парку. Подільський УЗН розфарбував напівкулі для обмеження проїзду в мультяшних героїв. Вгадайте скільки їх по парку?" - йдеться в повідомленні комунальників Подільського району столиці.

Читати також: "Київводоканал" стурбований зараженням Десни

Нагадаємо, практика оживляти паркові зони скульптурами з героями мультфільмів для Києва не нова. Експерти стверджують, що таким чином малеча з радістю прогулюватиметься парком, а улюблені герої мультфільмів зроблять прогулянки дітей більш цікавими та насиченими.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як відомо, в Києві вже встановили скульптуру легендарного мультяшного персонажа "Їжак в тумані. "