Організація економічного співробітництва та розвитку Better Life Index дослідила цінності мешканців різних країн. Експерти вибрали 60 країн для порівняльного аналізу та 11 аспектів, які впливають на добробут громадян обраних держав. Серед критеріїв - безпека, доходи, здоров'я, освіта, задоволення від життя та інші.

Процедура опитування полягала в тому, що житель будь-якої країни міг зайти на сайт і написати свій Індекс кращого життя. Тому в організації зазначили, що результати можуть бути неточними.

Читайте також: Алкоголь і сигарети для українців важливіше, ніж комуналка

Експерти оновлювали відповіді щодня, потім згрупували за країною, віком і статтю і все зобразили на інтерактивній карті.

Вчені виявили, що тривогу у жителів України викликає грошове питання. Через свої доходи також переживають жителі Саудівської Аравії, Конго і Анголи. Тим часом росіяни переживають насамперед про здоров'я. А американці "загалом" незадоволені своїм життям.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Забруднення довкілля турбує найбільше громадян Словенії, Грузії та Нової Гвінеї.