Стали відомі подробиці резонансного вбивства міліціонерів сьогодні уночі в столиці.

На сайті МВС прес-служба обнародувала їхні імена. У сутичці з бандитами загинув 35- річний Юрій Романенко - командир відділення взводу№1, оперативної роти №2, старший прапорщик міліції. У загиблого залишилася дружина та троє дітей. А також помер від кульового вистрілу у голову 34-річний Юрій Христенок - міліціонер-водій взводу№1 автотранспортної роти, прапорщик. У нього залишилася дружина та син.

Загиблі міліціонери – колишні "беркутівці". Нагадаємо, вони загинули під час нічної сутички у Дніпровському районі столиці під час пограбування автозаправки. Оператор АЗС та ще троє міліціонерів поранені.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в ФБ повідомив про затримання 3 зловмисників, ще один з них загинув у перестрілці. За словами Авакова, на місці пригоди знайшли нашивки батальйонів "Торнадо" та УПА.

Як розповіло нам на умовах анонімності джерело у міліції, також були знайдені нашивки батальйонів "Азов" та ДУК "Правий сектор".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вдалося встановити, що вбивці прибули з Харківської області. Зараз слідчі розглядають версію про те, що ці ж люди могли вбити екс-депутата Олега Калашникова та журналіста Олеся Бузину", - повідомило нам джерело.

За його словами – зараз міліція перевіряє самі батальйони на предмет того, чи були злочинці в їхніх лавах та де могли взяти нашивки. Утім, їх можна недорого придбати в "умільців" або замовити виготовлення у ательє.