Сьогодні група "Інформаційний опір" разом з Центром політичного консалтингу почали другий етап проекту "Пам'ятаємо. Пишаємося. Переможемо ". Він присвячений Дню пам'яті і примирення та 70-річчю перемоги.

Про це повідомляє сайт "Інформаційне опір".

Соціальні мережі та інтернет-ЗМІ, в рамках акції, будуть поширювати серію тематичних постерів. На них зображені герої-українці часів Другої світової війни і герої, які сьогодні захищають Україну від російської агресії на Сході, а також допомагають в тилу.

Читайте також : Столичний тролейбус водить патріотка у вишиванці

У Центрі політичного консалтингу підкреслюють, що на створення постерів їх надихнули відеоролики до Дня перемоги, які підготувала група "Інформаційне опір" в рамках проекту.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Вони додають, що ролики високо оцінила глядацька аудиторія. Усього за кілька днів їх подивилися більше 1 млн. інтернет-користувачів. Зараз їх транслюють центральні і регіональні телеканали.

"Ми переконані, що такі аналогії і паралелі сьогодні як ніколи потрібні нашій державі. Українці повинні пам'ятати і знати людей, чиїми зусиллями була здобута перемога в 1945 році, і завдяки кому ми обов'язково переможемо сьогодні", - наголошується в повідомленні.

Українську льотчицю Надію Савченко, яка перебуває у російському полоні, порівнюють з радянською колегою Валентиною Гризодубовою. Вона одна з перших жінок, яку удостоїли звання Героя Радянського Союзу та Герой Соціалістичної Праці.

Другий етап проекту "Пам'ятаємо. Пишаємося. Переможемо "стартує на сайтах групи "Інформаційне опір "та Центру політичного консалтингу, а також у соціальних мережах.