В Оболонському районі Києва затримали відразу 8 кримінальних авторитетів з Донбасу, які зійшлись, щоб розділити сфери впливу в Одеській області, Одесі та донецьких містах Горлівка і Бахмут.

За словами спікера київської поліції Оксани Блищик, про "сходку" поліцію повідомило анонімне джерело. В той же час, начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко розповів, що серед затриманих був і відомий "злодій в законі". Про це пишуть "Весті".

Читати також: Через опору ЛЕП, що впала, рух транспорту у центрі Києва паралізований (оновлено)

"Коли ми отримали оперативну інформацію про те, що в Києві має відбутися зустріч кримінальних авторитетів, відразу розпочали комплекс заходів. У результаті в приміщенні кафе на вулиці Героїв Сталінграда затримали вісьмох кримінальних авторитетів і одного злодія в законі на прізвисько Куцу. Всі кримінальні авторитети – уродженці Донбасу, а Куцу - громадянин іншої держави", - розповів Кришенко.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо також, що шестеро із затриманих осіб неодноразово відбували пакарання за бандитизм, розбій, вимагання.