7 травня, до житла пенсіонерки увірвався озброєний ножем п'яний чоловік, який забрав у старенької 380 гривень та Біблію.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України у Сумській області.

"Близько восьмої вечора до будинку однієї з жительок Краснопільського району постукав чоловік. Назвавши пенсіонерку на ім'я, попросив відкрити, мовляв – прийшов у справах. 75-річна жінка, вважаючи візитера посланцем від своєї подруги, відчинила двері", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Сумах відкрили музей героїчно загиблого в АТО офіцера "Альфи"

Зайшовши, чоловік ударив стареньку в обличчя. Від удару вона впала на підлогу. Нападник пригрозив їй ножем та змусив віддати всі гроші, які в неї були - 380 гривень.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

П'яному на очі натрапила також Біблія, яку він прихопив і подався геть.

Пенсіонерка зуміла не лише повідомити до міліції про напад, а і детально описала злочинця. Завдяки цьому прибулі на місце події оперативники вже за півгодини встановили особу зловмисника – ним виявився 64-річний непрацюючий місцевий житель.

Чоловік має вісім судимостей за майнові злочини. Швидко затриманий злочинець зізнався правоохоронцям, що гроші йому знадобились на горілку, а Біблію просто узяв почитати.

Зараз він перебуває під вартою у слідчому ізоляторі. В міліції за фактом розбою відкрили кримінальне провадження. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна.