Українська льотчиця Надія Савченко в московському СІЗО пише книгу. Про це під час акції до дня народження Надії в центрі Києва вчора розповіла її сестра Віра Савченко

"Зараз я займаюся її книгою. Надя пише книгу про всі ці події, які відбулися: про початок АТО. Спогади про миротворчу місію в Іраку. Про жінку в армії", - розповіла Віра.

Сестра народного депутата уточнила, що книга буде доступна кожному українцю, адже її вартість становитиме 30 гривень. Також видання перекладуть німецькою, французькою, англійською мовами.

"Я була в цих країнах і бачила інтерес до справи Надії місцевого населення, не тільки діаспори", - повідомила сестра Савченко.

Читайте також: Кияни привітали Савченко з Днем народження

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Видання "KyivPost" в день народження льотчиці опублікувало початок тексту, який Надії вдалося передати з місця ув'язнення через свою сестру.

"Ніколи не хотіла бути письменником чи написати книгу, скільки мене на це не підбивали. Пережитого життя все одно не описати, та й кому воно потрібне, крім самої людини. Але подумала, на скільки питань довго і нудно доведеться відповідати, якщо виживу і вирвуся на волю. Тому вирішила, що папір бруднити у в'язниці буду! Часу тут вдосталь", - розповіла Савченко.

Нагадаємо, що Надію Савченко незаконно утримують у російській в'язниці за підозру у вбивстві російських журналістів.

Дивиться відео: "Роблять вигляд, що вони – дебіли" - Савченко про слідчих