Колишній керівник Державтоінспекції Уманського району Черкаської області Олег Шатохін влаштував стрілянину у місті. Він поранив директора місцевого магазину.

Магазин "Мандарин" розташований у центрі міста – по вул. Піонтковського в житловому будинку. Його мешканці неодноразово скаржилися на заклад. Магазин працює цілодобово, й у дворі будинку збираються охочі випити.

Власник магазину Євген Шульга був у курсі загального невдоволення. У цьому ж будинку живе і колишній начальник Уманського районного ДАІ Олег Шатохін.

Конфлікт між власником та екс-міліціонером трапився 11 травня.

Читайте також: Серійного злодія затримали за напад на міліціонера

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Я під'їхав до магазину на власному автомобілі, відчинив дверцята. Тут до мене підійшов Шатохін. Спочатку двічі вистрелив, потім ще один раз", - каже Шульга.

"Я писав скарги на магазин у всі інстанції – реакції не було жодної. Був у дворі, коли під'їхав власник магазину. Підійшов до нього поговорити – хай би хоч на ніч закривав свою "наливайку". Тут же неможливо жити чи вийти увечері надвір з квартири, через цей магазин. Шульга почав мені погрожувати. Я дістав телефон, аби записати погрози. Він забрав у мене мій телефон і накинувся. Довелося стріляти зі стартового пістолета – я захищався", - пояснює колишній міліціонер.

У прес-службі Уманського міськвідділу кажуть, що призначили ряд експертиз у справі та поки що ведуть слідство. Євген Шульга зараз перебуває у лікарні – у нього ушкоджена нога.