Видання "Woman.ru" опублікувало рейтинг найсексуальніших жінок Росії, який очолили українські співачки Вєра Брежнєва та Анна Сєдокова.

"Закладаємося, почувши словосполучення "сексуальна співачка", ви одразу уявляєте 33-річну Віру Брежнєву! Так уже склалося, що цю блондинку регулярно одностайно визнають найгарячішою представницею вітчизняного шоу-бізнесу", - написало видання про Брежнєву.

Читайте також: Віра Брежнєва зібралася заміж втретє

Ще одна екс-учасниця "ВІА Гри" Анна Сєдокова часто влаштовує тури різними містами Росії, хоча живе з двома доньками в Америці.

"Де б вона не з'явилася і у що б вона не була вдягнена, всі погляди будуть прикуті саме до неї", - вважає видання.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що обидві співачки стали відомими завдяки проекту "ВІА Гра". Раніше повідомляли, що Віра Брежнєва виходить заміж втретє.

Разом із українками до списку найгарячіших жіночок Росії також втрапила співачка Саті Казанова, акторки - Катерина Варнава, Пауліна Андрєєва та інші.