У ніч на 15 травня на 79-му році життя померла відома українська телеведуча Тамара Щербатюк. Про це повідомляє Телекритика.

Національна телекомпанія України вже підтвердили цю інформацію.

Тамара Щербатюк народилася 1936 року в родині журналістів. Вона закінчила факультет журналістики Київського державного університету імені Тараса Шевченка.

На телебаченні почала працювати з 1950-х років. У 60-х роках була першою журналісткою у якої була фахова освіта. Вона працювала ведучою розважальної молодіжної програми "Інтерклуб". 55 років тому була однією з ведучих першого телемосту між Києвом та Москвою.

Читайте також: Король блюзу Бі Бі Кінг помер в Лас-Вегасі

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Щербатюк викладала на факультеті журналістики Київського університету імені Шевченка і в театральному інституті імені Карпенка-Карого.

У 1988 році створила авторський програму "Надвечір'я". Вона існує вже протягом 27 років і є найстарішою на українському телебаченні. Щербатюк залишалась незмінною її ведучою до останнього моменту.

Тамару Щербатюк нагородили орденом княгині Ольги.